Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
onsdag 15 december 2010
Det var bättre förr...
Sjömansfalu, en av mina favoriter som barn. Stekt falu och stekt lök, i en gräddig sky. I den här la jag även till stekt aubergine, för den fanns hemma och datumet går ut när som helst ;-). Och sen är det ju så gott! Kokt potatis bassar bra till och morötter gick fort att skala.
Etiketter:
Korv
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Detta får bli dagens middag. Tips på hur jag ska få ihop den gräddiga skyn? Kram
SvaraRaderaGrädde, vatten och buljongtärning, och kanske lite maizenamjöl. Allt i lagom mängder. =)
SvaraRadera