Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.

lördag 14 maj 2011

Middag för en födelsedag?

En "don't do it again" kycklingsallad. Stekt kyckling i små bitar som förvarats i frysen lite för länge för att de skulle smaka toppen, och det samma med fetaost, som jag aldrig fryst innan jag startade den här bloggen, och kanske aldrig kommer göra igen. I övrigt ekologiska pastasnäcklor och lite vanliga salladsingredienser.
Kvällen avslutades i toppklass med en flaska 100% blåbär (det som bartendern plockar fram när gnäll-gästen inte vill ha nåt sött och inte vill ha alkohol) och lite schlager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar