Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.

torsdag 18 augusti 2011

Stress att vara ledig!

Fullbokad dag i stan och för att få i oss nåt ätbart svängde i in på Stazione innan vi for ut till landet igen. Kycklingfilé i gorgonzolasås, med pastaknyten fyllda med päron. Om man bortser ifrån att pastaknytena var något för al dente för min smak, så var det perfekt. Och världens smaskigaste bröd och olivröra. Jag länsade tallriken så vär med brödkanterna att servitrisen beskyllde hunden för att ha slickat tallriken. =)
Och hela kvällen var jag så nöjd som man bara kan bli av rätt mängd grädde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar