Käkade på Lokes Bar i kväll. Hade tagit fram hamburgebröd hemma så jag gick på det temat. Det är en köttrestaurang och jag hade förväntningar. Som inte infriades, alls. Jag är tveksam om de gjort den själva ens. Var som en Dafgårds extra premium typ. ( om de finns såna...) Inget fel på smak, men gummikonsistens. Och brödet var vanligt sibyllabröd, sånt där som blir soggigt innan det kommer ut med servitrisen. Jag säger som så, Vegabarens Sambalburgare vimmer med hästlängder! Men jag tänker ge stället en andra chans. För hundens skull. Och förrätten, friterade knyten med fläskfärs, smakade väldigt bra.
Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
måndag 7 februari 2011
Lätt besviken
Käkade på Lokes Bar i kväll. Hade tagit fram hamburgebröd hemma så jag gick på det temat. Det är en köttrestaurang och jag hade förväntningar. Som inte infriades, alls. Jag är tveksam om de gjort den själva ens. Var som en Dafgårds extra premium typ. ( om de finns såna...) Inget fel på smak, men gummikonsistens. Och brödet var vanligt sibyllabröd, sånt där som blir soggigt innan det kommer ut med servitrisen. Jag säger som så, Vegabarens Sambalburgare vimmer med hästlängder! Men jag tänker ge stället en andra chans. För hundens skull. Och förrätten, friterade knyten med fläskfärs, smakade väldigt bra.
Etiketter:
Bortlagat,
Hamburgare
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar