Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
tisdag 8 februari 2011
Mac Fish
Hamburgebröden hade inte försvunnit, så idag blev det fiskburgare. Jag dubbelpanerade fiskfile, första gången i mitt liv som jag gjorde detta bökiga moment hemma. Mycket kladdigare, mycket fetare och mycket bättre resultat. Vände alltså fisk i vetemjöl kryddat med salt och peppar, sen i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Eller, skorpmjöl. Jag är en hatare av ströbröd så det fanns inget hemma, slltså mortlade jag några fullkornsskorpor. Gick bra det med. En dressing på CF vitlök och citron fick sällskap av ruccola, citron, rödlök och lite frästa champinjoner. Inte helt nöjd men klart bättre än gårdagens.
Etiketter:
Fisk,
Hamburgare
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar