Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
söndag 20 mars 2011
Gott
Idag lagade vi en vegetarisk skinkpaj med bara broccoli och lite prästost. Och lite tomater. Äggstanning med så klart. Degen gjorde jag igår och den innehöll lika delar smör och mjöl och en äggula och lite vatten. Äggvitan sparade jag såklart till äggstanningen idag. Pajen var en av de godare jag ätit i mitt lilla liv. Inte så mycket tjafs liksom. Sallad med krispsallad, ruccola, rödlök, paprika, gurka och rostade cashewnötter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar