Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
lördag 5 mars 2011
Hade rester av raggmunksmet. Den blir ju lite svart och halvskoj med riven potatis i, men gjorde ett försök på att rädda den i alla fall. Mixade smeten med stavmixer, hade i mera mjöl och bakpulver, och gjorde nån slags amerikanske potatispannkakor. Hade velat ha räkor eller löjrom till, men avocado, lök och matlagningsyoughurt fanns. Sen blev det några med sylt och trots allt, bäst var sirap. Men, youghurten var en mycket trevlig bekantskap i sammanhanget, och fick vara med till alla tillbehören.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar