Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.

fredag 18 mars 2011

Hemburgare

Så är det, jag fastnar i vissa vanor. Och längtar efter den som överträffar. I kväll blev det burgare igen. På ekologisk nötfärs, som blandats med peppar, salt, salvia och ett ägg. I övrigt var det stekt surdegsbröd, krispsalld, bifftomat, guacamole, rödlök och en skiva prästost på min burgare. Ingen pommes! Sjukt gott och till en tredjedel av priset häromdagen. Och för den kostnaden fick jag även äpplemust, och som om de varit och läst min blogg, hade de levererat en på Åkerö denna gång. Blev även en flaska av sorten Ingrid Marie. Gäller att passa på när det finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar