Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.

onsdag 13 april 2011

Texas Longhorn

Blev en köttbit idag. Lite väl rare, men man kan väl inte klaga om man beställt rare. Eller...jo...det kunde jag, men man vill ju inte vara till besvär. I övrigt var det toppen, eftersom jag fick sambons alla röror och bönor och sånt.

3 kommentarer:

  1. För mig kan det nog inte bli för blodigt, jag fick tyvärr en lite för tunn entrecote samma kväll som inte kunde bli annat än närmare genomstekt. Men det var faktiskt gott ändå!
    /Lisa

    SvaraRadera
  2. Hm...jag vill ändå att köttet ska vara varmt. Medium-rare, inte rare...liksom. Bra kött kan ju vara mer stekt än dåligt, såklart! Vi får ta en middag tillsammans när du kommer till stan!

    SvaraRadera
  3. Jo klart att det behöver ju inte vara kallt förstås. Ja det var en väldigt bra idé!
    /Lisa

    SvaraRadera