Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.

lördag 28 maj 2011

Fläska i

Bilden vill väldigt gärna vara upp och ner, och vem är jag att vägra det?
Idag blev det en grönsaksröra, gjord på det jag råkade få med mig ifrån affären. Var inte alls min plan. Började med att champinjonerna var billiga, och att auberginen såg fin ut, sparrisen var gotländsk och....så vidare. Ett revben för att det var vad som fanns i småpack och hade ben, och även om det inte var eko så var det närproducerat. Till detta sparris, och ett glas äpplesaft. Var nöjd med köttet, men svampen smakade inte gott och förstörde resten. Så jag plockade ut svamparna i resterna och kastade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar