Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
fredag 10 juni 2011
Same same
Kom till jobbet med mina snodda 20 strömmingar, och hade där fått ytterligare 30 för de hade oxå fiskat strömming. Jag tog allt och gjorde middag av. En låda med urbenad strömming, creme fraich, dill, citronskal och vitlök. Till det kokt potatis och sallad. Tokigt bra tyckte jag. Och till efterrätt fick vi köpa Gotländska jordgubbar, dyra kanske, men vi hade ju inte lagt så mycket på middagen. =)
Etiketter:
Hemfångad fisk (typ)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar