Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.
tisdag 22 mars 2011
Soup of the day
Potatis och purjolökssoppa idag. Smakade bra. Kryddade med vitlök, buljong, och nån pepparsås typ tabasco. Och ett par skedar sour cream, eller som vi säger på svenska, sur grädde. Den hade stått vispad ett tag och var inget man ville ha till kladdkakan. Jag kör bara purésoppor på jobbet och börjar liiiite tröttna på dem, så i den här blev det rejält med bitar. Till blev det en skiva av det goda brödet med en ekologisk blåmögelost. Så mycket godare ekologisk. Tror den är dubbelt så fet med, men kan inte vara därför... En annan skiva bröd dippade jag i en aubergineröra som jag förberett till i morgon, och jag säger som så....längtar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar