Inspirerad av lantmännens "var rädd om maten vecka" utmanar jag mig själv på ett vara rädd om maten i ett år. Jag tycker att jag är ganska bra på att ta hand om råvaror, så vad jag äter och vad jag kastar under ett års tid, ska bli intressant att se.

onsdag 23 mars 2011

Var e köttet?

Idag blev det ugnsstekta rotsaker och tre sorters sås. Sakerna var sötpotatis, palsternacka, morot, potatis, butternut squash, tomat och lök. Såserna var aubergineröran som innehöll även citron, vitlök, olivolja och matlagningsyoughurt, en tacosås som fanns i kylen och mer youghurt blandat med en hel del italiensk salladskrydda. Enkelt och gott. Till blev det mer grönsaker, en sallad och lite av de rostade casewisarna. Sambon sa innan lite sådär...grönsaker med...grönsaker. Men efteråt var det i alla fall jättegott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar